miss_cat

miss_cat
missankatt

onsdag 30 december 2009

Oj


Det var visst inte min bil?

Kom ut från affären och skulle öppna bildörren, men vad lustigt...

det gick inte att öppna dörren.

Tryckte ett par gånger till men inget hände, drog i bildörren, inget hände.

Började fundera om bilbatteriet laddat ur?
Näpp inte så fort...
Bilnycklens batteri?
Vad gör jag då? Finns ju inget nyckelhål...och vem ringer man på kvällen, går runt bilen för att titta på bagageluckan om den går att öppna?

Fel registreringsnummer....snacka om pinsamt om ägarna kommit ut eller om någon suttit och tittat i bilarna brevid=) Men jaja ett gott skratt fick jag, bara att bjuda på!

tisdag 29 december 2009

Väntan

Frågan är hur länge har det varit såhär?


Väntan, Kan vara lång när bommarna gått ner och inte öppnas igen, vad gör man då om man har en gnutta med dålig humor?
Jo fram med kameran och ta ett kort eller två...ingen som undrar varför det blixtrar så konstigt...
Sedan är det bara att inse att det blir till att backa och köra runt byn, ja sånt är livet på landet!


måndag 28 december 2009

Gjorde


Idag ett fruktansvärt misstag...jag öppnade upp dotterns julklappar, dvs tog bort prislapparnd, de där små bitarna som sitter kvar i kläderna...tänkte ju att så länge de sitter kvar kan hon inte använda dem...men hon skulle spara dem till nästa år...

Rackans vilket oväder som bröt ut, kunde nästan tro att det stormade!

lördag 26 december 2009

Lördag

Vad tycker ni om denna underbara bild? Kan ju verkligen fundera på vem som tog kortet? Och var det verkligen Lokan igen, eller hade någon hittat något starkare än så?
Lördag, Vilket egentligen benämns som annandag jul, tillbringade vi i vänners goda lag med ännu mer julmat...puttrar lite fint ur öronen, tur man har spenat till som jämnar ut trycket lite. Fotograferade deras sötnosar så vi får lite vackert i kameran oxå, imorgon jobb igen och läkartid på måndagen sedan får vi se vart livet bär oss på sina vingar...

fredag 25 december 2009

Vit jul:)

Väntan på tomten kan vara lång, men här kommer han ute i snön...På tal om vit jul...Ska väl inte skämta om detta ämne, men sonen ville så gärna spela sitt nya spel på tv:n. Sa bestämt att fram till tio ska vi titta, men när vi slog över till TV2 var det Michael Jacksons 30år som artist 2001 på tv:n, vilket han ska prata om första veckan i skolan:Michael Jackson. Så fort han sa något om att ta TV:N kommenterade jag om något med Michael som han ska kunna, när orden tröt började jag försöka uppträda precis som på TV:n, sonen tjöt av skratt åt sin pinsamma mamma och avslutade med att :Näe mamma nu får du inte dricka mer Loka.
Så nu vet ni gott folk, LOKA kan vara skadligt!!!

torsdag 24 december 2009

Har...


...ett par minuter på mig mellan sakerna jag kommer på att vi ska...ägghalvorna skalade, delade och garnerade, kom på att det tar sin tid att göra detta:)

Telefonen ringer eller piper och oj tvättkorgen var full. Barnen ska duscha och oj nu är den full igen och toalettens tvättlina full...tur att det är tvätt vi är fulla av i detta huset!

Nu har maken telefonen och det är tyst i mobilen, kaffet puttrar och fisken dog...stackare på julafton av alla dagar, blev att byta lite vatten där med...nu är frågan ska flaggan då vara på halv ståpng eller ska vi fortsätta förbereda att fira?

Lätt löst vi sätter på glöggen med smak av choklad och chili, tittar lite på klockan och OJ snart ringer det på dörren, det blir till att ut och tända ljus lite snabbt så har vi kanske glömt allt det andra snart för idag är det ju julafton och den röda tomten skulle komma, inte den svarta som inga dagisfröknar tror på (han som tar klappar istället för att ge).

Hur förklarar man för en 8 åring att tomten inte finns när hon fortfarande försöker övertyga kompisarna om att han finns...

onsdag 23 december 2009

Tomtejakt


Ja nu ikväll är vi på jakt efter tomten, det verkar som om vi hittat honom:) Vid halv sju ungefär....får vi veta...

tisdag 22 december 2009

Japp:)


Nu är snart julen här, dottern är i skolan, maken på jobbet och de två stora förkylda lunsarna snussar fortfarande sött, trots att jag stökat och bökat här hemma. Julgranen är klädd, paket inslagna och snart ska jag fixa julmaten innan jag jobbar natt passet...

Imorgon lilla julafton hemma hos ena syster yster med far och bröder. Kommer ta med kameran dit och föreviga lite nya bilder, vilket kan behövas nu när allt på datorn flyttades runt och togs bort mm. Blir att börja om från början igen. Tur att det finns hårddiskar med minnesfunktion så man kan dubbelspara det viktiga.

Nä nu måste jag nog tvätta av mig oxå så jag hinner torka till innan jag ger mig ut i -graderna!

Pip och tut!

lördag 19 december 2009

Nu

Har vi efter ett tag ett tillfälligt internet men tyvärr alltför lite fritid för att kunna skriva varje dag. Ledsen för detta men ska man vara ledig ja, då får man jobba desto mer...
Internetet är en tillfällig kabel från grannarnas tomt, de kommer gräva här senare när tjälen gått ur jorden i typ april eller nåt:)

fredag 11 december 2009


Kjelleman-ge mig en jul!!!


Gå in och kolla den på you tube!!!


Lyckades tyvärr inte med att lägga in genvägen.


Fortfarande huvudvärk men idag kan jag titta lite igen iallafall, igår rann ögonen och var illlröda och näsan rann men nu är det lite stopp iallafall. Blir lite pepparkakshus bygge och pepparkaksbak idag så vi hinner göra något innan jag jobbar i helgen...hela lördagen och hela söndagen så det är inte mycket vila för förkylningen men det kommer fler lediga dagar, inte just nu bara...

torsdag 10 december 2009

Rackans


Det är ju när man är ledig man ska vara glad och pigg, men jag är Förkyld!!! Ögonen rinner, näsan rinner, och läpparna är som fnöske. Usch jag som hade så mycket jag ville göra när jag är ledig, så orkar jag faktiskt inte....Inte vad jag planerat precis:)

Hoppas det är bättre imorgon, för sedan är det arbetshelg igen och vilan är lite knapp...får bli ett äpple om dagen nu!

onsdag 9 december 2009

Trött


Så in i vassen men efter möte, middag på rosenlundska källaren: pannbiff på stekt potatis och ädelostsås (inte alls tokigt), arbete ett dygn och ett möte på, det så har man rätt att vara trött....tycker jag iallafall.

Och hemma väntade disk, tvätt och plock. Jaa sånt e livet. Men dessa dagar är tröttande och nu rinner näsan och jag är tjock i halsen, en förkylning på intåg. Usch och fy!

söndag 6 december 2009

Oj


Helgen har gått så fort och jag hinner knappt med allt jag vill. Lördagen var vi i sporthallen och tittade på dottern som hade avslutning/uppvisning på dansen, de är såå duktiga, sedan var det lek på em. Avslutade med mat från ming palace, skäms nästan för att erkänna det men jag har gömt ett presentkort vi fick förra julen för att ha vid ett speciellt tillfälle, och det tyckte jag att det var igår. Så middagen var superduper god. 4små rätter och kyckling i curry sedan delade vi fem 1friterad banan och glass. Idag grillade vi med spagetti till efter att ha hämtat dottern som lekt hos en kompis...En lyxhelg. Men det blir ju så när man jobbar varannan och knappt är hemma. Dessa helgerna är värda dubbelt så mycket. Men man hinner inte allt man vill....bara nästan...Aj nu tjuter tinnitusen. Skit vad det är jobbigt att tänka då!

fredag 4 december 2009

Trött

Här är barnens in world record best time på tv-spel...
Och jag känner mig dagen efter....och jag som ändå var chaufför... näsblod och huvudvärk på morgonen. Men hade så kul, tack att ni förgyllde vår dag att vi kunde göra detta! Hade träningsvärk i mungiporna, och de rycker fortfarande när jag tänker på igår:) Och jag som trodde det var fötterna som skulle ömma jag som tom dansade i klacka skor, det ni trodda jag inte ens själv...

Även en trött familj, så det blir nog lugnt i eftermiddag. Kollar nog idol eller liknande ikväll. Imorgon är det ju dansavslutning på morgonen, gäller ju vara utvilad då och undvika att gråta för att man inser hur stora och duktiga barnen är!

tisdag 1 december 2009

Nu


är jag trött och klockan är alltför mycket för att sitta här egentligen. Morronmöte imorgon och nattpass.
Det var riktigt kul på gy-passet igår, allrahelst när man skulle ligga på sidan och rakt lyfta båda benen uppåt och sedan även samma sak med händerna...samtidigt, och så i denna stil vända från höger till vänster sida. Då började jag att skratta...så var det kört...ja ni kan ju föreställa er själva som när en späckhuggare försöker leka säl, där på golvet, fram och tillbaka... och alla ligger fullt allvarliga och gör denna rörelse utom jag som skrattar samtidigt...
Som om inte det räckte höll jag på att välta deras tidningsställ när jag såg far min där och han inte såg mig så skulle jag lite fint hoppa fram (på späckhuggarvis) och glömde att jag istället för ryggsäck hade en stor träningsväska på sidan, så jag har lite fint mailat chefen och tackat för initiativet, hon trodde nog att jag blivit tokig eller precis galen....jag som ALLTID är så tyst och lugn...visar hur väl hon känner mig:) Eller hur?