miss_cat

miss_cat
missankatt

måndag 25 februari 2013

Helgen

...är redan över, suck! Går ju så rackans fort. Fick ett skrivbord (ej hyllan) så nu har alla barnen ett hörnskrivbord och maximerar användningsytan ytterligare lite mer.
Ansiktsbehandling och makeuprådgivning på bodystore på lördagen, så skönt att bara sitta och bli omhändertagen. Sedan kalasande på em och avslutning med mello.
Sedan skänkte vi de andra skrivborden vidare till andra som behövde dem bättre. Och fortsatte söndagen med ett danspass på actic. Trodde jag skulle vara trött efter men det var helt ok, inte ens träningsvärk . En bonus var att när jag frågade var det helt ok att dottern följer med så hon blev superlycklig när jag kom hem och berättade. Så på söndag är vi nog på att båda två...tack systra mi som övertalade och följde med...behöver en spark i rumpan ibland =)
Nu skola och arbetsdag igen, hoppas era dagar är bra där ute!
Och Grattis på er dag systra mi!

tisdag 19 februari 2013

Datorutbildning

Först en arbetsmorgon och vidare på datorutbildning.

Var riktigt kul faktiskt, och vad ska jag med en datorutbildning till?
Jo det finns alltid små tips och trix man kan lära sig och man vet ju dessutom inte när de kommer till användning. Dessutom träffar man ju alltid lite andra människor och det är ju också kul!
Lunchen avnjöts poå rosenlundska källaren, tyvärr inga barnportioner där så jag skämdes nästan när de undrade om ALLA var färdiga, jag åt Tomat- och örtöverbakad fiskfilé med vermouthsås och grönsaksris. Tyvärr åt jag ju bara fiskfilen och sedan var jag nöjd och gò. Sallad, bröd och dryck fick också stå åt sidan, men vad gör väl det när man har trevligt.

Fick nu ännu en kallelse idag men den krockar med en annan datorutbildning så vi får se hur det går, kan ju inte va på två ställen samtidigt tyvärr när båda ger en lite lärdommar.

Jaja thats life, nu gosa med goso ouzo, inte fel det heller..



måndag 18 februari 2013

Ett dygn fullt av arbete.

Fast innan dess var det god hotellfrukostbuffe i Rinkabyholm


 
Sedan vidare till jobbet där det var dags att åka på dans i folkets park till Tony Strandbergz orkester.
Fortsatte sedan natten på jobbet och nu dagen efter har vi varit på schemamöte och lärt oss lite nytt, vilket alltid är spännande.
Nu är det en sjukling här hemma och tre barn som har lov. Hoppas det snabbt går över då det är sjukan ingen av oss andra vill ha......!
Hittade en ska jag funderar lite på...men jag funderar ett tag till...

onsdag 13 februari 2013

Nu har vi hittat något...



Har ju en förkärlek för rörelsespel, hittade ett som passar dottern och mig.
Kan till och med få träningsvärk. Haha
Tror vi ska ta ett danspass nu och piggna till...

onsdag 6 februari 2013

Sötnöt!

Är hon vårt <3 alltid="" att="" det="" get.="" gilla="" gon="" ju="" l="" men="" n="" och="" p="" passar="" r="" som="" tr="" tt="">
Ouzo vår pälsboll.
Vi hade båda varit uppe mycket natten innan och då är det inte lätt att vara vaken, själv somnade jag sittande framför house - Hur i hela friden gick det till? Missade ju halva avsnittet. Typiskt!
Nya tag idag, arbete 06:30-09:00 och 16:30-20:30 men men bara att sätta tandpetare i ögonlocket och hålla igång.
Somnar ju gott iallafall även om det händer lite här och där.
Så sov gott på er alla!

tisdag 5 februari 2013

Sjukstuga

Här har alla åkt dit en efter en och fått feber och förkylning. Räknas väl nu som last man standing, får se om det varar?
Håller tummarna...men sprit och handtvätt gör ofta susen.
Tre stycken ligger i skrivande stund i sina sängar, två är lediga med studiedag och knytet ja hon sover ikapp det hon varit uppe inatt. När jag åkte till jobbet 06:00 satt hon uppe allaredan och det är inte likt henne, då e hon sjuk!
Så resten av dagen tog jag vård av barn, första gången på väldigt länge..
Helgen har åter varit fylld med jobb, och mer jobb blir det. Tänkte lyxa till dagen med hemmagjorda hamburgare idag, snabbt, enkelt och väldigt gott!
Ha en härlig dag ni andra där ute.

söndag 3 februari 2013

Melodifestivalen

Självklart sållade vi oss till mängden och åkte till Karlskrona.
Fart fläkt musik och ett glatt humör, kan det bli bättre?
Ja helt klart, dottern fick Dannys autograf och lyckan var gjord. Hon filmade nästan hela tiden så telefonminnet blev fullt. Tyvärr svårt att hinna med att ta bilder men en och annan blev det.
Förhandstips: Yohio och David Lindgren