miss_cat

miss_cat
missankatt

onsdag 25 september 2013

Onsdagen

Har innehållt både arbete, klädköp, får erkänna har lite byxpanik när de inte sitter bra utan fladdrar, då fladdrar ju änglavingarna där med.. En vända till skogen och fick med oss lite av skogens guld och lite bakande med trädgårdens frukter. Så nu när familjen avnjuter detta, vad äter då jag undrar ni kanske? Jaa ni, kräftstjärtar hade jag tänkt men visade sig att när det var dags för fikat så blev det knäckebröd med leverpastej och gurka...ja så kan det gå, men stjärtarna finns ju kvar..blinkar..

tisdag 24 september 2013

Höst

Nu är det dags att titta uppåt i skyn. Det börjar att bli ett sprakande färgpotpurri bland trädens löv. Tog in en ros som spretar emot morgonkylan och fortfarande ståtligt sträcker sig mot skyn. Hoppas nu den slår ut och att vi får njuta av dess polkagris färger här inne i värmen framför en sprakande höstbrasa med tända ljus..

lördag 21 september 2013

Kalmar fashion Week 2013

En trevligt spenderad eftermiddag med sebastian löjdqvist, Elsa Billgren, bröllop och en massa trevliga kläder och frisyrer. Musik och dans, ja fashion är ett stort ord!

tisdag 17 september 2013

A song for Marion


Har suttit och gråtit framför denna film, vill ni se en riktigt sorglig, känslosam film som berör. Se denna!
Får en att återigen tänka till, stanna upp och tänka på vad man har här i livet.
Lev här och nu, idag!

torsdag 12 september 2013

Torsdag

Strax dax att bege sig till sjukhuset och hämta sömnundersökningsmaskinen till imon. Dags att få koll på syresättningen igen med andra ord. Skönt när det är klart. Hösten har nu kommit med gäss och tranor som samlas för avfärd. Vet inte vad jag ska tycka om att kylan är på G? Men ett skådespel är det helt klart. Nähäpp, dags to work...