miss_cat

miss_cat
missankatt

torsdag 21 november 2013

Mycket nu...


Bakning, min avslappning i livet.


Hjärtat i livet som tydligt visar att äntligen är man hemma och ser till att det finns riktig mat, i detta fall pepparkaksfil, min nya crusch.



Mitt hem är KAOS...inte mycket ledig tid nu...Klart om tre veckor? Tror jag inte...men den som lever får se...


tisdag 12 november 2013

Trött, tröttare, tröttast...



Inne i en period där jag är trött, så trött men kan ändå inte sova...typiskt och behöver det ju så väl när mman ska jobba natt. Men nu är jag snart ledig igen och dagarna fylls snabbt upp med skan, måsten och nöjen.
Tyvärr har vi åter fått besök av familjen sork/råtta/mus så det blir att trycka in lite jakt med, men jag kan garantera er att det varit tre upptagna katter då det är ett par ställen den varit och gett sig tillkänna på. Rätt vad det är stirrar tre katter mot en vägg, ser riktigt dumt ut. Idag har det inte hunnits med något bak men det var lite granna till farsdag då vi hade middag här hemma på lördagen med tanke på att jag jobbade hela söndagen. Idag tog jag två tröjor för dottern, var lite stora men mig passade de perfekt! (varma och gosiga med, me like. Köpte mig ett par tights men dem verkar det som om hon tog istället så det blir väl lite byteshandel framöver =) Tror jag ska försöka pigga upp med lite musik och sommarbilder innan det är time för nattpasset..
Vem saknar inte att sitta och blicka ut över det stora blå?