miss_cat

miss_cat
missankatt

söndag 20 april 2014

Var på date :$

Med maken, tvårätters på Hanssons krog med underhållning av Adam Lindrooz och Magnus Kviske, varning för barn av Magnus och Brasse. Vilken helkväll och skrattkramp i mungiporna :-D.
Skrattade även åt matlådan de kom ut med från köket så jag hade lunch till morgondagen med, doggybag. Haha kändes galet att gå runt med middagen i handväskan. Så det lär vi göra om, hoppas jag. Känns galet att barna blivit så stora :-D

Påsk

Härligt att kunna träffa alla <3 igen över lite god mat och fika :-)
Dottern äter åter helt mjölkfritt och för tillfället skonkost och har börjat bli sitt vanliga jag igen, så skönt att det har vänt och blivit bättre.
Sitter äntligen ute och njuter i solen, så jag har längtat!

Oj va' tiden flyger fram..

Maken har fyllt år och fick en hjälm av oss i familjen, vilket kan behövas när det blir ett par mil på cykel i veckorna så nu är det säker turf som gäller.
Vi var med i turfträffen med, massor med roliga unika zoner och en och annan trevlig människa träffade vi på också. Jag lyckades tappa bort min cykel på jakt efter en zon men skam den som ger sig och fick fatt på den tillslut hade bara tagit mig fram en annan väg. Hahaha. Bakat, umgåtts, ett och annat besök och flera mindre roliga besök. Nu kör vi skonkost och mjölkfritt och sockerreducerat i vår familj, inget pusslande med mat här..Många fina stunder i skog och trädgård har vi oxå njutit av och så här på skärtorsdagen önskar jag er en riktigt go påsk!