miss_cat

miss_cat
missankatt

måndag 26 september 2011

Ibland går tiden så fort.

...Faktiskt så fort att man inte hinner komma i närheten av en dator, huamej, inte hinna? Vad gjorde man egentligen förr när inte datorer eller mobiltelefoner fanns? Jag tror att man slappnade av mer och tog det lugnare...kanske?
Helgen har gått så ruggigt fort så man har knappt hunnit med att fundera på vad vi egentligen gjort för något och nu när jag tänker kommer jag inte ens ihåg vad som hände i lördags, otäckt.
Hmm fundera lite, i fredags var det disco för barnen på skolan, lycka! Hämtade dem på kvällen helt slut(dottern+kompis)
Jo på lördagen var det disco kalas hos en kompis(de dansade igen), och vi åkte på bakluckeloppis på skälby. Hamnade brevid ett par jättetrevliga damer som sålde trattkantareller, det blev en god förtjänst för dem för sakerna sålde de inte alls...:)
Söndagen var vi på lunch hos ett par vänner och efteråt gick vi ut en timme eller så i skogen och kom hem med 5l trattkantareller(gissa om det var en lycklig make?) och avslutade kvällen med dottern, kompis och hennes föräldrar och satt med kalas planering hemma hosdem då de ska ha kalaset ihop, lite sent men bättre sent än...
Så nu har vi gjort inbjudningskorten, ska de bara iväg också...tur att de fixar det för idag är det lite farande igen...:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar