miss_cat

miss_cat
missankatt

tisdag 8 juli 2014

En vecka på Rhodos.

Där vi passade på att ladda batterierna inför ytterligare sjukhusbesök framöver men kunde njuta av att bara vara. Äta gott, dricka gott och njuta av naturen och den underbart vackra utsikten.

Dottern hittade en kompis bland vildhundarna som sprang och lekte och badade i havet om kvällarna. Denna ingick i en grupp om fyra hundar men sista kvällarna var den hennes trogne följeslagare på stranden. Mesta tiden tillbringade hon på hotellrummet men när kvällarna kom så hade hon oftast vilat upp sig för att orka med ut.

Varje kväll fick vi njuta av himlens skådespel och uppträden eller aktiviteter av hotellets anställda. Många vackra foton och skratt blev det. (fast de stannar i familjealbumet)

Gott att kunna välja var på hotellet man ville bada, fanns flera pooler och massor av olika aktiviteter eller gymnastik för dem som ville samt en lång strand man kunde vandra längs.

Djuren och fjärilarna hamnade som oftast i fokus när det gäller oss och denna var så rolig att beskåda när den flög då det såg ut som att den flög baklänges.

Men tyvärr går en vecka fort och ännu fortare när man är tillsammans med vänner. Men ser fram emot fler liknande äventyr med en då förhoppningsvis frisk familj. Nu är nya datum inbokade och vardagen har kommit ikapp oss lite igen. Men det är gott att kunna drömma och titta på bilderna av vad vi sett och upplevt. Så till tiden finns nästa gång så hoppas jag att ni alla har det bra!
Var rädda om varandra.

1 kommentar:

  1. Åh så fina och inspirerande bilder miss cat! Underbart!

    SvaraRadera