miss_cat

miss_cat
missankatt

torsdag 24 december 2009

Har...


...ett par minuter på mig mellan sakerna jag kommer på att vi ska...ägghalvorna skalade, delade och garnerade, kom på att det tar sin tid att göra detta:)

Telefonen ringer eller piper och oj tvättkorgen var full. Barnen ska duscha och oj nu är den full igen och toalettens tvättlina full...tur att det är tvätt vi är fulla av i detta huset!

Nu har maken telefonen och det är tyst i mobilen, kaffet puttrar och fisken dog...stackare på julafton av alla dagar, blev att byta lite vatten där med...nu är frågan ska flaggan då vara på halv ståpng eller ska vi fortsätta förbereda att fira?

Lätt löst vi sätter på glöggen med smak av choklad och chili, tittar lite på klockan och OJ snart ringer det på dörren, det blir till att ut och tända ljus lite snabbt så har vi kanske glömt allt det andra snart för idag är det ju julafton och den röda tomten skulle komma, inte den svarta som inga dagisfröknar tror på (han som tar klappar istället för att ge).

Hur förklarar man för en 8 åring att tomten inte finns när hon fortfarande försöker övertyga kompisarna om att han finns...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar