miss_cat

miss_cat
missankatt

måndag 20 februari 2012

Efter lite funderande...

...Bestämde vi oss för att det blir Kolmården i sommar :) Känns skönt att ha något att se fram emot som alla vill. Sedan blir det pusslande med semestrar, sommarjobb, mm. Men det får man ju ta.

Jobbat hela helgen så det har inte varit mycket hemma om vi säger så. I fredags hade dottern filmkväll med ett gäng tjejer, det var uppskattat och det är ju alltid kul när man ser att det är något som Gillas. Ena sonen hade en kompis övernattandes och sedan var jag off, arbete både lördag och söndag.

Nu på morgonen var jag hos tandläkaren, de hade visst inte kollat journalen ordentligt, eller tyckte de jag var ovanligt avslappnad, för sugen åkte i golvet och de fick pausa och byta grejor mot nya steriliserade saker.. Behövde inte göra ngt iallafall och det är ju skönt.
Fyllde upp kylskåpet lite töms ju alltid, allrahelst när det är lov.
Samt ett återbesök på barnmottagningen men så typiskt, glömde förnya kortisonet, men det är som tur var inte sommar riktigt än.

Vidare bort på lite kaffe och vuxenprat (inte heller fel ibland) och sedan tar vi "helg" med lite tacos och bubbelvatten, Rackans vad gott det är.

Hoppas allt är bra med er andra där ute:)?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar