miss_cat

miss_cat
missankatt

lördag 20 april 2013

Trädgårdsröj, vårtecken och väldigt lokal storm..

Senaste dagarna har solen kommit fram och gräset börjar spira, direkt kommer känslan av att rensa rabatterna klippa buskarna, ställa fram trädgårdsmöblerna och piffa till det lite.
Lyckades fylla trädgårdstunnan på en dag, som tur var tömde de den direkt så nu kan jag röja lite till. Men det får allt vänta en dag till då vår granne tycker om att elda sina grenar och gör att vi inte ens kan sitta ute idag. Fy skäms!
Nyckelpigorna börjar vakna, citronfjärilar har flygt runt omkring och vårblommorna tittar fram. Men så kom en lokal vårstorm och hela paviljongen flög runt och tog med sig fasadflaggan så nu blir det att skruva fast en ny. Naturens krafter är starka när de sätter igång.
Altanen är uppfräschad med ny vaxduk på kökssoffan så nu kan man ligga och känna sig som kronblom därute om man vill, eller sätta sig i ägget med en go´bok och bara vara. Vann ett presentkort på dimoda så när det dyker upp ska jag se om de har ngt trevligt till altanen som jag aldrig skulle köpt själv. =)
Nu blir det att ta upp alla jordgubbsplantor och förnya jorden och sätta i sticklingar och kasta de gamla plantorna så vi får jordgubbar ett par år till men först äta och sedan in till stan och fixa jord så vi kan påbörja jobbet på "riktigt" imorgon.
Så njut av dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar