miss_cat

miss_cat
missankatt

fredag 27 november 2009

Full fart-----framåt!!!


Kan man tycka ibland. Dottern skulle till ishallen och var säker på att termobyxorna fanns i skolan. När fika är packat och vi kommit fram, finns där inga termobyxor, snabbt lämna och försöka ringa hem ifall någon precis ska cykla och kan hinna före, men ingen svarar...hem och leta upp ett par i garderoben, ja då har stora pojken gått in i dörren på toaletten, det var därför ingen svarade. Tillbaka som en virrig mamma och lämna byxorna till det väldigt nervösa och illamående barnet. Frågade lite fint vilka som åker med och tecknade lite fint utan ord att magen är i olag...igen, blir såå nervös, lilla hjärtat!

Vidare till pip-pip affären och handla allt som tagit slut under månaden så nu är förrådet uppfyllt med ris, pasta, spagetti, mjöl, socker mm. för en månad framöver. Men det är lite kul för förr var det lite lagom med musik när man handlade, idag är det scanningapparaterna som låter...

Räkningarna styrda med och snart iväg och jobba, har ju jobbarhelg.............Saknar färg så det ordnar jag själv med höstens jordgubbe, mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar