miss_cat

miss_cat
missankatt

måndag 22 februari 2010

Måndag :)


Och ledig idag, skönt!!! Jag vaknade vid 4 tiden med att hela huset skakade. Vet inte vad det var, men obehagligt. Vaknade med huvudvärk sedan vid 7-tiden, och förkyld...IGEN!!! Nu rinner återigen näsan och ögonen och huvudet bultar.
Åkte in och köpte en kavaj till stora killen till begravningen, han är så fin! Kan inte riktigt inse att vår pojk är så stor och fin...men säg nu inte att jag sagt det...kan va känsligt.

Sedan körde vi förbi netto och inhandlade lite extra dricka nu när det är lov och bubbelvatten till helgen, ska ju vara ledig då.

Nu har jag bakat ett gäng bullar så vi har lite i frysen, samt när vi får övernattningsgäster i veckan.

Boken kom idag, vill ni läsa den så vet ni var den finns lägger ut ett smakprov, men det är bara ordspråk och citat till bilderna...tycker själv att den är fin. Fast pojken ifrågasatte texten vid hans bild...när man är 17 är inte mycket seriöst....förklarade att det är då fester och annat kommer in, något de flesta inser, fast inte just då...det kommer senare när man närmar sig 40 eller så:) Det är ju när man tittar på fotografier man inser så mycket som händer runt om en på ett år, försvinner på ett ögonblick, men med fotografier stannar många minnen kvar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar