miss_cat

miss_cat
missankatt

söndag 22 augusti 2010

Söndag


Helgen har bara försvunnit?

Vet inte riktigt hur det gick till. I fredags skulle vi handla inför gårdagens kalasande. Sedan skulle vi till makens bror som bor på Öland. Mumms blev det till middag och efterätten blev mumma:) Klockan 23.00 kom vi hem, vi som skulle komma hem tidigt, men barnen "lekte" och vi hade alltför mysigt så när vi kom hem fick jag grilla kycklingen till kalaset.

Igår hade vi kalas för de tre födelsedagsbarnen, nöjda och glada var de alla tre. Förstagästerna kom vid 11.00 och sedan var det fullt hus till nio ungefär. Hemgjord planka serverade vi, med potatissallad, kyckling och kassler och diverse frukt och kex...kameran glömde jag bort i villervallan så suck, inga kort blev tagna...men ett lugnt och gemytligt kalas blev det, där alla kunde sitta och samtala i lugn och ro:) Skönt!
Idag vaknade vi abrupt kl nio av en moped som tvärnitade utanför och sedan blev det helt tyst..panik! sedan ringde det på dörren och vi flög upp. Store killens kompis, de skulle till simhallen kl 11.00. Han vet hur man snabbt får upp sovande människor, trodde det hänt en olycka...
Men tyvärr hände en olycka för en stund sedan, en björktrast flög in i vår altandörr, men det var en mopsig liten krabat som lyckligtvis återhämtade sig efter en stund, men inte det minsta rädd. Bara satt och tittade på oss som om vi var aliens från en annan galax. Nu har "kompisarna" hämtat honom och för tillfället i skrivande stund så är allt lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar