miss_cat

miss_cat
missankatt

tisdag 2 augusti 2011

Som ni vet är jag en buzzador...

...Som ibland får äran att prova produkter som finns eller som ska komma ut på marknaden. Ibland kan det vara schampo, kryddor, tandkräm mm. Denna gången fick jag möjligheten att prova en TassimoT20 och är helnöjd, faktum är att hela familjen gillade denna tingest och faktiskt uppskattade att få göra sin egen dricka på morgnarna när det nu i sommar varit dåligt väder emellanåt och man suttit inne och myst istället.
Under kampanjperioden får man dela ut info och prover, ibland skickar man in lite korta reflektioner av vad andra tycker. I slutet får man svara på flera frågor om hur man utvärderat deras produkt, reklam samt vad jag, andra och familjen tycker.
Helt suverän när man endast vill ha en kopp innan man ska fara iväg på diverse aktiviteter istället för att brygga en hel kanna som sedan svalnar och hälls ut. Går dessutom jättefort till den är varm och koppen är klar.
Kapslarna sparar man sedan i en påse och kan senare skickas in till återvinning då pengarna som blir för recyklingen skänks till välgörenhetsprojekt: http://www.terracycle.se/om-oss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar