miss_cat

miss_cat
missankatt

fredag 21 oktober 2011

Inte lätt.

Att få katten att ligga still, allrahelst när han leker med sin hundleksak, tygräven. Men vi försöker vänja honom att vara lite i kattbädden då hans päls hamnar ÖVERALLT. Hjälper inte hur mycket man borstar. Men fick dit honom ett par sekunder idag iallafall. Han är livrädd för åälsen, när jag hade det av och tvättade det gick det att ligga i den minsann men det är ju inte vi hjälpta av eftersom pälsen inte fastnar där då.

Idag kommer anticimex hit och ställer torkar på toalett och i garage efter vattenläckan igår. Tur att det gick som det gick och upptäcktes snabbt.

Kontaktade vdc idag som jag skulle men fick inget ordentligt svar, ska ringa dem i em igen innan de stänger av telefonen. Hoppas att de fått provsvaren då, visserligen går jag ju redan på penicillin men det vore ju skönt att veta att det är rätt sort? Och att barnen får tillbaka sin mamma och inte behöver leva med denna lite lättretliga person som har svårt att koncentrera sig...att skriva lappar för att komma ihåg vad man ska göra varje dag är inget vidare...

Nu ringer det på dörren..

Ha en fortsatt bra dag därute, Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar