miss_cat

miss_cat
missankatt

söndag 5 juli 2009

En helg tar på krafterna ibland...

Fick en kompis på rovfågeluppvisningen, kommer tyvärr just nu inte på vad dessa heter men det kommer väl senare...=) Så är det när man är lika virrig som jag... Strutsarna lika högfärdiga som alltid...lärde här upp sina dunungar i vett och etikett...
Så här vackert var det på morgonen på vägen upp mellan "påsbytena" fortsättning följer...




Hela familjen har varit på kolmården nu i 2 dagar. Helt underbara dagar. Lilltjejen kräktes bara tre gånger på vägen upp. På hemresan fick hon åksjuketablett (en halv) och fick behålla dagens mat(satt bara med påsen). Vi har endast haft två regn skurar men här hade det åskat och regnat för fullt. Många djur har vi tittat på , gått backe upp och ner, delfinschow, rovfåglar, och sälshow...roade oss på hotellet med bad spel och pyssel samt god mat i restaurangen...kan det bli bättre? Sedan somnade alla gott.



Mamma kom idag med posten- visade sig att prästen ändrat konfirmationsdag och plats OCH tid. Får meddela alla detta eller ringa upp de som ej hört av sig...Tyvärr har vi redan beställt konfirmationsminnen eftersom jag kontrollerat för en månad sedan att allt skulle vara bestämt PUH! Åkte förbi Hultan med familj idag. Vad vuxen deras pojk blivit kan knappt tro att han är 17 år nu...Lånade film på videobutiken så ikväll ska vi ha en lugn filmkväll. Barnfilm/Drama/Dokumentär...Drdolittle5, Wrestlaren och om en båt under andra världskriget. Ska inte lämna tillbaka dem förräns onsdag så det finns tid att titta imorgon oxå. (om det regnar vilket prognosen sa?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar