miss_cat

miss_cat
missankatt

torsdag 2 juli 2009

Torsdag.


Och nu är snart veckan till ända igen...går alldeles för fort. Maken gör sin sista dag på sitt nuvarande jobb idag. Efter semestern blir det på ny plats.

Det gick bra hos tandläkaren igår(lilltjejen). Hon lyckades med bedriften att ta kort på tänderna, såg fin, fina ut, fick sedan bedövning inte lika positivt men sedan tryckte de ut så mycket var de kunde och spolade så nu ska hon förhoppningsvis slippa det annars får vi återkomma. Fick en ny tid i slutet av juli för kontroll av tänderna redan nu.

Vill tacka familjen för en trevlig kväll på bilbingon igår. Tänk att vi vann! Har endast varit på detta 1gång tidigare men då var det i färjestaden. Men som familjen i bilen tyckte på vägen hem...men mamma då kan ju vi åka dit en gång till...de tyckte det var mysigt att sitta ute och spela bingo - även om vi satt i olika bilar och visst jag håller med dem. Ingen tv/data eller annat som stör...och en hel kväll bara visslar förbi med lite kaffe/ läsk/ bulle i trevligt sällskap. Bättre än bingo på tv!

Och vi slapp regn och åska även om det kom tio stänk och mullrade i två timmar....

Ta hand om er tiden går alldeles för fort men jag är så lyckligt lottad som har er runt mig! Tänker på er även om jag är dålig på att ringa. Tack för att ni finns!.

Låt oss gå och hälsa på allihop, sa Puh. Vi ska gå för att det är Torsdag, och vi kan önska dem alla en Glad torsdag.
Nalle Puh - A.A. Milne
För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.
Nalle Puh - A.A. Milne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar