miss_cat

miss_cat
missankatt

söndag 3 maj 2009

Hej därute!



Har nu kommit hem efter ett dygns arbetande, familjen ligger fortfarande och snussar sött. Vad kan jag göra då om inte passa på att slösurfa när datorn är ledig.


Cyklade för första gången någonsin spinning på jobbet igår, tyckte själv det gick ganska bra men kan inte förstå hur de lyckas med att stå och cykla. Varje gång man skulle sätta sig igen hoppade fötterna ur tramporna så det slutade med att jag satt ner=) Men efteråt kände jag att knäna vek sig när man skulle gå ner för trapporna. Kändes inte så när jag cyklade, lustigt, hade kunnat cykla längre, men idag känner jag träningsvärken i lårmusklerna så de fick nog arbeta lite - men visst, man höll ju igång hela dagen efteråt eftersom jag var på jobbet till idag. Hmm det var ju en upplevelse! Träning behövs! Ska bara få in det i hjärnbarken någonstans...


Fotograferade trädgården idag, den är nog som vackrast nu när alla träden blommar känns riktigt skönt att komma hem till alla blommor, man blir ju så glad när man ser alla dessa färger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar