miss_cat

miss_cat
missankatt

tisdag 19 maj 2009

måndag?


Nä. tisdag allaredan. Oj,oj det går så fort. Igår ringde läkaren. Pojken uppfyllde alla kriterier för en vidare undersökning och inläggning. Han sa att många stannar redan vid skelett röntgen så nu är det bara att vänta på att avdelningen hör av sig. Nu kanske det ej blir innan sommaren eftersom det krävdes två sköterskors konstanta övervakning. Bara att vänta. Men det kommer vara en tuff undersökning där de tar prover var 30 minut hela natten och dagen efter och sedan på morgonen sänker ner blodsockernivån och kollar med ekg att han är ok och någon annan aminosyra och fortsätter ta prover fram till lunch ungefär. så det är ju skönt om det kan bli under lovet när han kan vila innan och efter.

Mannen fick troligen en lättare hjärnskakning trött och hängig och yr hela dagen.

Men det tar ju barnen igen med sin sprudlande energi. Imorgon har de studiedag, men jag jobbar kvällen så det blir ändå lite styrande innan. För på torsdag ska ju mellankillen på klassresa och det är ju lite som behöver fixas innan. Väskor som behöver packas och kontrolleras...saker som behöver köpas in och nu har vi ju en 60-års present att hitta på...hmmm det är icke lätt. Någon som har förslag?
Ska dit kl 14.00.
Får hämta pojken kl 16.00 på lördagen när de kommer hem..kommer nog vara helt slut då. Vi har redan bestämt att mannen gör detta så får de tillsammans avgöra vilket skick han är i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar