miss_cat

miss_cat
missankatt

tisdag 21 april 2009

Blev lite att styra med


Igår kom röntgen tiden med posten, onsdag morgon 7.40. Där kan man tala om snabba ryck. Inga 2 veckors betänketid där inte, som tur var är jag ledig imorgon, mötet blev inställt på jobbet, tala om flax. Sedan fick jag boka läkartiden per telefon som vi skulle ha tre veckor efter röntgen som tur är blir det samma vecka som lägret så inga sprutor då!
Skulle besöka syster och kusinerna idag och fika på deras lekplats men det blev inget med det...de har haft ögoninflammation och hade visst blivit lite röda igen. vill jättegärna träffa dem men inte åka på det oxå näpp, det får bli nästa vecka om det går.
Köpte nya kläder till stora pojken både igår och idag...hmm hur kan man växa såå fort? Tur vi har New Yorker här. Får bara se om han kan ha tröjorna. Byxorna passade och skor i stl 45 oxå...förstår bara inte varför byxorna ska vara slitna från början? Det fixar man ju så bra själv.
Nähäpp nu ska jag steka lövbiff med grönpeppar och spagetti, tur det finns lite gott i frysen. Blir ju mycket makaroner och köttbullar ändå=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar