miss_cat

miss_cat
missankatt

tisdag 28 april 2009

Jobb idag med...


Idag har vi testat det nya vårtmedlet.

http://www.apoteket.se/apoteket/jsp/polopoly.jsp?d=4859&ProductSKU=231290&prodinfotype=&showBuy=true&action=showProdInfo får se om det funkar om två veckor är det nästa behandling, men det är ju som att gå till doktorn och frysa dem. Får nog veta hur det känns i fingrarna i morgon.


Utvecklingsamtal ang lilltjejen idag, kan inte annat än förundras över hur tom lärare kan klaga över att barn är barn.. Hon skulle behöva veta mer om världen. Är fortfarande kvar i gosedjur och leksaksstadiet. Tro sjutton det hon är 7år! Ska barn vara tvingade att vara vuxna redan nu? Men i samma veva behöver hon träna mer på Svenska och matte mer för de andra kunde mer redan innan skolstart - Ja men hon kan ju faktiskt bokstäverna och läser varje kväll - vad mer kan man begära av en 7-åring. Nä jag tycker att barn blir tvingade att bli tuffa tids nog ändå. De vet om att fattigdom och svårigheter finns men behöver ju inte matas hela tiden, kolla nyheter varje kväll och se massor de ej förstår eller? Hon vill se en film på kvällen det är vad hon tittar - hur värderas det?


Är det någon som känner för att grilla korv på valborg? Vi tänkte åka till färjestaden och se deras bål på kvällen...vet bara inte när de tänder=) Om de får? Med eldningsförbudet.


PS Ät inte persikorna från coop just nu de innehöll för mycket gift.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar