miss_cat

miss_cat
missankatt

lördag 18 april 2009


En blogg som jag av en slump kom in på är denna och jag förstår att det kan kännas som att kämpa i motvind mot alla dessa fördomar. Sprider den för att förhoppningsvis fler skall komma ett steg längre. http://cpmamman.blogspot.com/2009/04/kandis-efterlyses.html

Arbetat inatt, kom hem och ser sand och påskliljor på lekplatsen, var tvungen att fråga familjen om det var de som gjort detta "konstverk" skulle fotograferat först men eftersom jag fått "skäll" ett par ggr fick de snabbt städa upp det idag, nu kom inte blommorna från dem utan de har plockat på en äng, men det visade sig att grannfrun redan varit ute och frågat dottern igår var blommorna kom ifrån, inte från oss väl. Som tur var svarade hon att de kom från skogen...ibland undrar man...finns det inte många barn som gillar blommor på en lekplats. Stora pojken sa det blir som grannfejden, de har för mycket fritid?
Nu har gullvivorna kommit om än något gängliga haha våren är här! Arbetar 8-22 imorgon tur att vi har bussen då så det blir lite utevistelse. Får se om vädret är med på detta idag blåser det ju kallt men grilla ska vi nog lyckas med=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar