miss_cat

miss_cat
missankatt

söndag 15 mars 2009

Många kort blev det....

Kan ni gissa vem som såg mest sugen ut på middagen, man fick slåss om sin sittplats=) Blev visserligen enkel mat men gott och mätta blev vi iallafall... Förrätten blev en klassisk räkmacka med ett fint glas med fläderbärsdricka toppat med citron, efter ca 2 timmar tog vi huvudrätten som blev tacos, passar ju alla med olika tilltugg serverat med kyld cola och apelsin, efter två timmar tog vi efterrätten, blåbär och hallonpaj med glass (tofuline är det mjölkfria alternativet) och kaffe i cappucinoglas.




Recepten skriver jag ej ut eftersom de finns på vilken inet sida som helst men vitlöksdipen är barnens favorit: Gräddfil, vitlök, allroundkrydda samt cayennepeppar. Mjölkfria alternativet används soyabaserad yoghurt.



Barnen blev eld och lågor...vad vill de laga? Skrev lappar och klistrade in i ett kuvert(betygsättning) För att underlätta sa vi att det får bli varannan vecka, de helger jag är ledig för att det inte ska vara för tätt och vara lite kul...kompisarna tyckte nog det var lite konstigt...men visst kändes det som att äta riktigt helgfint=) Betygen har de gömt, vi har ej kommit på något bra familjepris än men, men. Det är ju ej det viktiga, de får bestämma mat som de tycker om och resten av familjen får gilla läget, bara det är ju ett pris i sig och sedan blir det ju en sak man gör tillsammans...


Avslutade kvällen framför melodifestivalen jag tycker att...men det är ju en annan historia...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar